dissabte, 3 de març del 2018

Paqui Castella la via del Peta i baixada per la ferrada Cagate Lorito2


Paqui Castella, la via del Peta i baixada per la ferrada Cagate Lorito2 al barranc del Fondo a Sant Llorenç de Montgai. La Paqui Castella molt equipada amb pasos atlètics puntuals, bona opció per escalfar. La via del Peta ja et posa més a to, semi-equipada atlètica amb un tram d'artificial. Bones vies. la Baixada per la ferrada és la cirereta del pastis.


Ressenya dels Visas
Paqui Castella

Material:10 cintes i prou.

Via molt ben equipada amb pasos atlètics desplomats però molt ben assegurats, plaques mes o menys finetes algun pas d'adherència i una fissura desplomada per acabar  entretinguda i ràpida de fer.

Descens amb dos ràpels.





Ressenya dels Visas


Via del Peta 

Material: 10 cintes i joc de friends el 3 opcional.

Primera tirada. Comença amb uns passos d'artificial ben equipats fins que podem sortir en lliure. pugem entre la placa i una mica la fissura pero s'ha d'estar al cas amb la roca. amb algun pas atlètic per entrar a la reunió.

Segona tirada curta però potent . Sortim flanquejant cap a l'esquerra per agafar el diedre, atlètic però de bon agafar. Contiinuem per un diedre que s'ha d'equipar i una entada terrosa a la reunió.

Ultima tirada. Puja per un diedre per equipar però amb un parabolt per protegir el pas més difícil.

Decens: Es pot baixar caminant cap a la dreta , baixar amb ràpel per la Paqui castellà o com nosaltres baixar per la ferrada que és molt divertida i acabar de completar la jornada.

03/03/2018 Enric Domènech i Lluís Vila.

Via Paqui Castellà










Via del Peta











Cagate Lorito 2 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada